Isi på NM lag vinter 2014

24.03.2014 11:02

Isi ble nå i mars tatt ut på strihårlaget NM lag for tredje gang på rad. Forrige vinter kom uttaket litt brått på og passet dårlig pga jobben offshore, men på Kongsvoll og NM lag i fjor høst deltok vi.

I år var vi på NM Andøya hvor det ikke gikk så bra med vorsteherne våre, men Isi skjemte seg ikke ut selv om resultatene uteble.

Under NM lagslippet torsdag gikk Isi ut i stor fart ut på flanken og ble borte lenge før jeg ba dommere om å få lete etter henne. Skjønte hun var i fugl, men situasjonen hadde løst seg opp uten at vi så hvordan da jeg var på tur bort. Hun tapte terrenget foran til makker som fant seg fugl og fikk en godkjent fuglesituasjon. Helt på slutten av slippet tok Isi stand opp mot en topp og når dommer og jeg var på tur opp til henne justerte hun et par ganger hvorpå hun løste ut og gikk opp på toppen. Partiet som stod lengre bak og kikket sa det gikk fugl foran henne.

Isi startet videre i NM- individuelt fredag i meget stor fart og tok godt tak i terrenget før sin makker som hun har gjort så mange ganger før. Langt fremme tar hun stand på enden av ei stor myr, når dommer og jeg er på tur opp til henne på ca 70m letter fuglene foran. På den avstandene klarer jeg ikke å holde henne rolig nok, og det blir for mange meter før hun setter seg, og blir avsluttet.

Vi er veldig stolt og glad for at Isi blir valgt ut som en av de tre beste strihårene i Norge for å representere rasen på NM lag tre ganger etter hverandre.

© 2013 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode