Isi og Koda, strihår paring med trøkk!

17.03.2014 15:51

Tareskogens Isi og Kongsbekkens M`Koda er planlagt paret med leveringsklare valper i sept/okt 2014
Lik begge foreldre forventes det tidlig jaktmodne, rasetypiske, robuste valper
med sjeldent høy jaktlyst og viltfinnerevne
Kombinasjonen gir samlede indekser på hele 462!

Isi - en fire år gammel tispe av type rolig, nervefast, avbalansert og fokusert. Hun er en høyfjellshund med allroundegenskaper som brukes til jakt i fjell så vel som skog, og hun er en meget stødig apportør. Hun var tidlig jaktmoden og hennes sterke sider er jaktlyst og fart samtidig med det å holde konsentrasjon og fokus. Kombinert med hennes viltfinnerevner ender det ofte i situasjoner først i fugl. «Dronninga» har vokst opp i en barnefamilie og som del av flokken på tre hunder helt uproblematisk.

Koda - en tre år gammel flott, ung hannhund som står godt til Isi på grunn av sitt eksteriør, jaktegenskaper og meget store arbeidslyst. Han var tidlig jaktmoden og har veldig mye spennende og kjente linjer rundt og bak seg, noe som bidrar til hans svært høye indekser både på jaktlyst og viltfinnerevne. Han selv understreker også disse kvalitetene. Koda har vokst opp i landlige omgivelser i en barnefamilie hos Morten og Monica Moe. Hvis løpetid går som normalt vil valper bli født i slutten av juli 2014

Interessert i en valp utenom det vanlige? Kontakt Geir Sve på 41605505 eller geir.sve@reinertsen.com, (selges til jakt- og prøveinteresserte)

© 2013 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode