Om oss i kennel havheim

Hei!

Da har da endelig vi, Siw og Geir fått i gang vår hjemmeside - Havheim.com. DET VAR JAMMEN PÅ TIDE... 

Litt om oss. Vi bor på Viggja en liten plass mellom Trondheim og Orkanger. En perle av et sted helt nedi fjæresteinene hvor vi bor med våre tre sønner, Joakim, Tage og Stian. For gutta er det bare fotball, turn og klatring som teller om dagen. Geir jobber offshore som vedlikehold og modifikasjons- leder og er 14 dager ute og 4 uker hjemme, så det er godt om tid til å trene hund i tillegg til oppfølging av guttene våre med treninger og kamper. Siw jobber som barne- og ungdomsarbeider i barnehage på hjemstedet vårt. Vi bor bare minutter unna skogen og fjellet som vi bruker flittig både til frilufts- og treningsturer med hund. Vi har opp gjennom tiden hatt seks strihårede vorstehhunder og fem andre hunderaser. Mer om dem finner dere under Våre hunder på menyen.

Siw har vokst opp med vorstehhunder, mens Geir hadde golden retriver i sin barn/ungdomstid. Etter at vi traff hverandre, som nå begynner å bli en stund siden, startet vårt hundehold med overtakelse av "gamle" gode hunder. Den aller første hunden vi hadde var bordercollien Tasso, en unik hund som smilte og var en fin dørselger- skremmer skal vite. Videre kom dachsene Lita, Leo, Ronja, og en elghund som bodde hos oss en periode.

Den aller første strihåret vorsteher vi fikk var Rago av Villmannsbu. Deretter kom Nyengets Sunniva og endelig i 2008 kom vår første SV valp i hus Kvitsteindalens C-Ani. Ani fikk tittelen årets unghund i NVK 2009, men ble som treåring omplassert da hun dessverre fikk påsvist genet som bærer av won willebrant og ikke kunne avles på.

I september 2009 kom dronninga og avlstispa vår Isi, og året etter tok vi over omplasserings- broren Raus. Sensommeren 2011 skaffet vi oss nok en valp, Gromliens Du Milde Måne. Til sommeren har vi planlagt kull på Isi med Kongsbekken`s Koda og en valp eller to til i familien.

Her ser dere bilde av gutta våre. Stian til venstre, Joakim og Tage til høyre. 

© 2013 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode