Tareskogens Raus 

Her er Rausegutten vår som nylig fikk seg nytt hjem på Frøya. En sortskimmel hund som er kullbror til Isi født juli 2009. Han er en omplasseringshund og kom til oss etter å ha bodd sitt første år på Lillehammer. Han flyttet inn hos oss høsten 2010. En utrolig glad og enkel gutt uten noen form for bekymringer i det hele tatt. Han er middels stor har ett veldig godt hannhundpreg, perfekt hode og en rasetypisk kropp. På utstilling har han bare fått Excellent.

Raus er en god jeger men ikke en typisk prøvehund da han blir litt "satt ut" av hele settingen. Da han kom til oss loset han friskt etter makker og fokuset ble lett penset over på alt annet enn jakt. Dette har vi jobbet mye med og han er nå nesten helt fri for denne minusen. Han er utrolig forutsigbar i fjell/skog og går hardt og fort. Vi har stilt han på skogsfuglprøve et par ganger og hatt førstepremien inne helt til han fant fugl og ikke klarte å bremse ned fort nok :-)

Siw er den som har trent og stilt Raus og det var ikke med lett hjerte hun fant ny eier til han. Raus har det i dag veldig godt hos en pensjonist og jeger bosatt på Frøya.

© 2013 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode